БСП: Случващото се е признание за провала на 10-годишната политика на рязане на ленти

По думите на зам.-председателя на БСП оставките днес са закъснели. Той допълни, че случващото се е “признание за провала на десетгодишната политика на рязане на ленти”.

Според социалистите напускащите министри са просто поредните и важният въпрос е какво се случва след тях, защото се заменят едни партийни функционери с други.

Той посочи, че оставка трябва да подаде правосъдният министър Цецка Цачева заради бягствата на затворници и срива на Търговския регистър, земеделският Румен Порожанов заради кризата с чумата по животните в Странджа.

Добрев попита защо не са в Следствието бившите регионални министри Росен Плевнелиев и Лиляна Павлова.

“Има ли взаимовръзка между строителни фирми и политически лица”, попита още той и допълни, че трябва да се даде отговор именно на този въпрос.

На въпрос дали ще има нов вот на недоверие, от БСП съобщиха, че в понеделник предстои извънредно заседание на парламентарната им група, на което ще обсъдят бъдещите си действия.

Затвърждава се обаче позицията им и че искането на предишните два вота на недоверие – за корупцията и за сферата на сигурността, е било в правилната посока.

Социалистите добавиха, че нямат никакво отношение към строителството и пускането в експлоатация на пътя-убиец край Своге.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via