fbpx

Бойко, ЗАСРАМИ СЕ БЕ!

Бойко, ЗАСРАМИ СЕ БЕ!

Всички тези, дето сега подават оставки заради разкритията за имотните им далавери ти ги избра и назначи!

Ти слагаше щемпела „гарантирано от ГЕРБ“.

Ти казваше „Аз нося отговорност за партията и хората от ГЕРБ“!

Ти одобряваше кметове, депутати, областни управители и тн. корумпета, гинки и калинки!

Жалко и гнусно е да те гледа човек как треперещ от страх режеш и хвърляш главите на слугите си, за да спасиш собствената си глава. Нали казваше, че държавта , това си ТИ! А като „държавта“ се оказа цирей пълен с корупция, грабеж, лъжи, крадлък и квадратни метри, ти какво си? Давиш се в собственото си блато и твоите дерибеи и бригадири ще те закопаят!

ЗА ТЕБЕ ТЕЗИ КРАДОХА!

И сега се пънеш, като същински комунист да предадеш и продадеш всички, за да спасиш кожата си! Ако беше един, да допуснем, че си напарвил грешка, че не си знаел! Ама то всички се оказаха крадци, лъжци и терасаджии! Докато ти носеха на 17-ят етаж куфарчетата с по шест нули ти беше добре, а сега им искаш оставките и Цветанов им звъни да не си отварят устата!

ЗАСРАМИ СЕ БЕ!

Все един ще проговори и то скоро! Ще разкаже колко са твоите проценти (20) , колко са на Цветанов (10) и всичко останало. Ще разкаже колко суджука не са стигнали до теб. Колко къщи в

Барселона нямаш. Как Цацров плати 4 милиона за да си го избереш. Как Пеевски му ги даде. Как изтърбушихте КТБ и Булгартабак заедно. Как превърнахте държавата в кочина. И за едни трупове някой може да разкаже, дето Цветанов още не ги изкопал с багера. До Годеч, ти си знаеш. И тогава ще е късно за срам и покаяние. Твоите ще те пребият с яйца, домати и камъни преди ние да стигнем до теб. А БОЕЦ ще те намерим!

Сега е момента Бойко, пали Фалкона и в Дубай. Там руснаците бият, ама поне бай Ставри ще е по далече.

До дни БОЕЦ ще обяви следващите си действия. И този път ще сме достатъчно.

Управляват ни най-долните и нагли ченгета, лъжци, крадци и мошенници, които са се раждали по тези земи! Обречени сме да спечелим битката срещу това зло, но това е само началото.

Трябва да продължим и да не позволим да бъдем излъгани отново! БОЕЦ знаем точно какво искаме, как да продължим и как да го постигнем!

Георги Георгиев – ГД БОЕЦ

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x