Бойко Борисов отговори на Нинова и Радев

Чухме неща, които не отговарят на истината. Това беше предизборен подарък за госпожа Нинова. Тези констатации не отговаряха на истината. Взех думата, обясних. Но не ми хареса какво е било преразказано след това и то не отговаря на истината. Това заяви на извънредна пресконференция в Министерски съвет министър-председателят Бойко Борисов.

„С цялото си уважение отидохме всички, за да участваме в този КСНС. Още с влизането Нинова даде тон, че се крадели по 10 млрд. на година. Като попитах откъде идва тази сметка, тя каза: „Някъде в Европа се говорело””, заяви премиерът.

Скандалът „Апартаментгейт” 15 дни върви от сутрин до вечер. Едни си отиват за изкоп, други гледали картинка, но… Заради „Апартаментгейт”, без още да са се произнесли институциите… Попитах кой друг го е правил? Колко си отидоха от ГЕРБ – министър, зам.-министър… И друг министър ще си отиде, ако се докаже. Къде е заровено кучето – да има нов закон за КОНПИ и шефът да се назначава от президента. Като чух какъв предизборен подарък им се готви, как Иво Христо и Нинова се споглеждат, ми стана ясно кой ги е писал всички тези работи”, заяви премиерът.

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via