Богданска налапа пръста и в дискотека! (СНИМКИ)

Александра Богданска загърби за малко яхтите и италианците и ударно се върна в нощния живот на столицата.

Моделът понесе жестока гавра преди месец и се скри от лицето на земята, а преди дни напомни за себе си с гръм и трясък с ударно “включване” от яхтата на италианското си гадже. Този път лицето му не бе скрито, а скоро стана ясно и че господинът е заможен бизнeсмен, който си иска Алекс, въпреки спорната й слава.

А може би и чувства вина, че заради него бе така злепоставена. Сега обаче, кофти случката, в която някои заподозряха евтин ПР, вече е в миналото, но отзвукът от нея е на дневен ред.

Дойде време за второ действие, в което в ролята на атакуващ влиза Богданска. Разбира се, основното й оръжие отново е пръстът, който пак не излиза от устата й, щом камерата снимка.

Сега обаче позирането с този жест има за цел да покаже, че тя е успяла да превъзмогне цялата гадост, която се изля на главата й, и вече е готова дори да се самоиронизира. В това начинание, освен новото й италианско гадже, се включиха и лица от родния хайлайф.

На последния фотос, който Александра публикува, тя позира в компанията на Емил Кошлуков, Любен Дилов-син и още една дама. И четиримата предизвикателно са доближили пръсти до устата и си подозират с насмешка пред камерата. Посланието категорично е насочено към Петканов и гласи: “Не можа да ме бутнеШ, върнах се по-силна и имам хора зад гърба си, с които ти се присмиваме!”, пише “България днес”.

bogdanska-nalapa-prasta-i-v-diskoteka-prodaljava-da-vrashta-na-petkanov-na-chas-po-lajichka-koi-ia-podkrepi-v-zanimanieto-1

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via