Бивш наркоман се превръща в милионер

Преди 13 години Халил Рафати е бил бездомен наркоман, пристрастен към хероина. Тогава той е изглеждал дрипав, измършавял, мръсен и в рани. Днес този човек е милионер и притежава SunLife Organics – верига барове в слънчево Малибу и на шест други места в Лос Анджелис.

Редовни посетители в неговите барове са известни актьори и звезди като Дейвид Духовни, Антъни Кидис, членовете на групата Red Hot Chili Peppers и други. Всички те се редят на опашка за уникалните напитки като „Елексир на живота“ и „Щастливи“.

Само за 5 години Халил Рафати, който сега е на 46, е изградил империя на здравословния сок и други полезни напитки. Точно тези здравословни напитки са спасили живота му.

Слуховете за чудотворните сокове се разпространяват бързо из Малибу и Рафати решава да отвори бар с 50 хиляди долара, които му дава негов приятел – професионален играч.

Три думи амбицират Рафати да върви напред и те са:  “да обичаш, да се лекуваш и да се вдъхновяваш.“ Тези три думи сега са написани на униформите на неговите служители.

В баровете на милионера се продават 32 вида сок, протеинови шейкове, кафе, десерти и замразено кисело мляко.

При наемането на хора, Рафати избира хора, които са имали подобни на неговите проблеми, за да тръгнат по нов път.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via