fbpx

Баща продаде дъщеря си, за да изплати дълговите си от хазарт

371

Мъж в Югозападен Китай бе арестуван за продажбата на дъщеря си. Той предложил момичето в интернет за 7 800 евро, за да изплати дълговете си.

Човекът, идентифициран с фамилното име Цзян, продал детето на двойка, след като загубил пари в онлайн хазарт. Безработният е отвел едногодишната си дъщеря от дома ѝ и казал на съпругата си, че момичето ще остане при баба му. Майката станала подозрителна, след като не е успяла да се чуе с дъщеря си близо три месеца.

Всеки път, когато тя питала къде е детето им, бащата давал различни отговори за отлагане на връщането ѝ. Разтревожената майка проверила телефона на съпруга си и намерила запис на разговора между него и купувача на дъщеря си. В същия ден тя се чула със свекърва си, която ѝ казала, че детето е взето преди няколко седмици. Майката веднага съобщила за инцидента на полицията, а съпругът избягал, пише “Монитор”.

По време на разследването полицията го открила в хотел. Той признал, че дължи голяма сума и е прибягнал до екстремни мерки, след като е видял в интернет пост за осиновяване на деца. Цзян излъгал купувачите – двойката, на която продал детето, като казал, че не може повече да се грижи за детето, защото се е развел с жена си и двамата му родители са починали. Момичето е намерено и е върнато при майка си.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...