Бъдете подготвени! Думите, които една жена не трябва да казва на нито един мъж

Има думи, които една жена не бива да изрича пред партньора си.

Независимо дали ги мисли и има желанието да бъде откровена, пише Тялото.бг. Разбира се, ако държи на връзката си. Запишете си ги, запомнете ги и никога повече не ги произнасяйте.

„Не си толкова силен, а?“

Ами и вие не сте толкова красива, не толкова стройна и краката не са до ушите ви. Може и така да ви отговори. Да принизяваш възможностите на мъжа до себе си е прекият път към това да го направиш импотентен, не само в секса.

„Аз съм повече от теб“

Практически е същата като забележката за силата. Не е важно колко сте по-високо в социалната стълбица, в никакъв случай не го показвайте, не демонстрирайте, че за вас това има значение. Няма да ви хареса, ако той ви каже: „Аз съм по-красив от теб“, нали?

„Не можеш да смениш гумата, сериозно?“

Не всички мъже са автомеханици, както и ние не сме гениални и удивителни. Не си струва да наливате масло в огъня с такава глупост. В крайна сметка искате „дълго и щастливо“, а не „колко съм умна, защо съм сама“.

„Ок, ще го направя сама“

Лоша идея и толкова масова. Първо – това е манипулация в най-чист вид. Второ – това означава: „сега ще ти покажа, че се справям блестящо и без теб“. Сигурна ли сте? Най-вероятно ще бъдете заменена. И трето – ако не се поддаде на манипулацията, вие действително ще трябва да го направите. Май не са били такива плановете ви? За какво тогава ви е мъж?

„Най-накрая, получи ти се!“

Никога не показвайте, че сте се съмнявали в мъжа си. Дори да е така. Ако вашият мъж е започнал да ви впечатлява, независимо с какво(за първи път е изпържил яйца, почистил е след себе си в банята) просто го възнаградете за старанието – усмихнете се и го целунете. Какво толкова?

„О, господи, оплешивяваш!“

Ако все още не сте омъжена за този оплешивяващ принц, с тези думи си подписвате договора за безкрайните самотни нощи в компанията на котката. А ако сте омъжена, то просто приемете факта, че почти всеки мъж се отнася болезнено към загубата на тази растителност. Помислете, че и вие не се подмладявате.

„Искам да намеря мъж с такова чувство за хумор“

Вероятно сте искали да намекнете, че си подхождате и вече е време той да предприеме по-решителни действия. Мъжете обаче мислят конкретно. За него това ще означава, че чувството за хумор е единственото му достойнство във вашите очи, и вие все още търсите правилния човек.

„Ти си ми като брат“

От създателите на „Нека си останем приятели“ и „Чао, беше ми готино“. Замълчете.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via