fbpx

Бъчварова с извънредно лоша новина: Получен е сигнал за подготвян терористичен акт в България!

129

Румяна Бъчварова заяви, че е получен сигнал по дипломатичен път за подготвян терористичен акт в България. Току-що приключи първата пресконференция на вътрешния министър в оставка. „Има сигнал за терористичен акт в България. Има 3-4 души, които вече са установени и са чужденци“, уточни тя, цитирана от „Дарик“.

В събота в социалните мрежи и английската преса излезе информация, че афганистанци, които живеят във Великобритания, подготвят терористичен акт, заради събитията отпреди 10 дни в Харманли. Румяна Бъчварова каза, че българските служби са получили тази информация по дипломатичен път.

Бъчварова коментира и днешните твърдения на избраната вече за вицепрезидент Илиана Йотова, която по-рано съобщи, че българското правителство предвижда изграждането на три бежански лагера.

Според Румяна Бъчварова ще бъдат изградени три кризисни площадки за бежанци, които ще бъдат към Държавната агенция за бежанците. В момента се оглеждат терени.

Румяна Бъчварова не даде категоричен отговор дали ще подкрепят Реформаторите, ако им бъде предложено да съставят кабинет с ГЕРБ.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x