fbpx

Баба празнува 100 г. с голи сервитьори (Снимки)

284

В британския град Колчестър голи сервитьори забавляваха дама от дом за стари хора послучай вековния й юбилей, пише The Sun.

През октомври миналата година най-възрастната обитателка на дома – 99-годишната Дол Дженкинс, оценила много високо работата на момчетата на едно от партитата. Тогава тя помолила служителите на Hunks in Trunks (Красавци по бански) да дойдат на 100-ния й рожден ден. В момента, в който голите мъже се появили в дома за възрастни хора, лицето на рожденичката направо засияло.

„Всички бяхме в стаята за почивка и очаквахме пристигането им, но когато те влязоха, тя гледаше като зашеметена. Първо им каза да отидат да се облекат, но много скоро промени мнението си, започна да флиртува с тях и да го пошляпва по голите тела”, разказва служителка. В този си вид младите мъже сервирали храна на гостите на възрастната дама.

„По душа е много млада. Когато има сили, обича да се разхожда и продължава да се смее безгрижно и да пуска шегички. Всеки път усмивката е на лицето й”, казва още служителка от центъра. В края на партито юбилярката, която има шест внуци, десет правнуци и четири праправнуци, не искала да пуска младите мъже да си ходят. А след като си занимали, госпожа Дженкинс помолила приятелките си да ходят на лов за голи мъже.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори