Азис бе приет в болница

Изпълнителят на хита „Мотел” е покосен от опасен грип и веднага бе приет в болница.

Докато пътува за поредното си участие, на Азис му прилошало. На краля на попфолка му станало толкова зле, че отишъл в първата болница.

Спед направени изследвания лекарите заявяват на костинбродския славей, че е покосен от много опасна бактерия и трябва незабавно да бъде хоспитализиран.

Според докторите Азис хванал болестта си, докато е бил в Турция. Преди няколко дни ромският славей имаше голям концерт в южната ни съседка и там го покосила опасната инфекция. Още по време на посещението си в Турция на Азис на няколко пъти му nричерняло и му станало лошо. Той не сметнал това за сериозно и отказал да бъде прегледан. След като се прибирал, състоянието му се влошило и певецът все пак се решил да отиде на доктор.

Лекарите веднага засипали Азис с куп медикаменти, за да може той да пребори с коварния грип.

Докторите в прав текст му заявили, че трябва да остане в болницата няколко под наблюдение, защото дори има опасност за гласа му.

„За първи път в живота си отлагам концерт. Болен съм на антибиотик. Мислех си, че ще се стабилизирам, но стана по-зле“, признава Азис, цитиран от „България днес“.

Кралят на попфолка у нас отмени всичките си концерти до края на следващата седмица и ще остане в болница още няколко дни, докато се стабилизира напълно.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via