Аутопсията потвърди истинската причина за мистериозната смърт на Горан Горанов

Аутопсията на 32-годишния бивш шампион по борба Горан Горанов приключи току-що в отделението по Съдебна медицина в Бургас, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на изключително достоверен източник.

Потвърдиха се данните от първоначалния оглед в килията му в Бургаския затвор – починал е от остра сърдечна недостатъчност, която е предизвикала инфаркт на миокарда.

В болницата все още ври от разследващи полицаи и криминалисти. Взети са проби за анализ на наркотици и други упойващи вещества, тъй като още вчера се пусна слух, че било възможно да е отровен в знак на отмъщение на надзирателите в затвора. Преди година Горан налетя на един от тях и жестоко го преби. Служителят едва бе спасен след намеса на колегите му.

„Имаме подозрения, че е умъртвен умишлено, след като са му подадени хапчета за дълбок сън, след което са пуснали силно парното”, настояват от ъндърграунда на Бургас.

По гърба на Горан имало петна, свидетелстващи за много висока температура в килията му.

По непотвърдена информация той е опитвал да намали градусите, изтръгвайки части от инсталацията. Това обаче твърдят негови приятели от затвора, припомняйки за смъртта на Данчо Черния, който според тях навремето бил отровен в пандиза.

 

Още статии в тази категория