Астросъвет: Днес приемайте малко течности

Днес обръщайте внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Луната влиза в знак Овен в 08:44ч. Като родители не очаквайте пълно послушание от децата си. Започнете действия или игри, в които да се окажете равноправни партньори.

Съвместното гледане на телевизор у дома до нищо няма да доведе. Ще започнете и завършите със спорове за това, на кой канал да превключите. Благоприятно време за семейство италиански тип, където се редуват бурни сцени с бурен секс. Те нямат чувство за мярка и изразяват бурно отношенията си. С родителите си, ако общувате спазвайте психологическа дистанция.

Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват много и отношенията им стават подобни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко. Отделете необходимо внимание на външността си. Уязвима е главата и всичко по нея. Не е подходящо за посещение на зъболекар, нито за вадене на зъби.

13 лунен ден продължава днес до 16:10ч. – Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо неизвестно ви досега. Ден за получаване на нова информация, за усвояване на нови знания. Благоприятен е за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи.

Подходящо време за групова работа или контакти, за обучение. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Доброто време за откриване на нов вид дейности, за разширяване на бизнеса, подписване на съглашения, разширяване сферата на влияние. Можете да внесете някои изменения в живота си, отношенията, работата.

Период на корекции. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.

Сънищата, които вече сте сънували, по принцип са правдиви и отразяват трудностите и проблемите, нуждаещи се от незабавно решение, но често имат символична форма и трябва да се разшифроват правилно, за да се получи отговор. Благоприятни са козметичните процедури, масажи, посещение на фризьорски салон.

14 лунен ден започва в 16:10ч. и продължава до 16:42ч. на следващия ден – най-мощният ден на месеца. Ден на силните и решителни действия.

От една страна денят е сложен, но много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте на тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват. Добър ден за гладуване.

Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Съдбата ще ви покровителства. Ако пропуснете този момент, значи сте пропуснали целият месец. Вслушвайте се в съветите на околните. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото – чрез миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт.

Това е специален ден за мъжете. Жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден може да бъдат покорена, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то по-добре се откажете окончателно. Това е последният шанс да опитате. Ако не започнете днес романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Секс – Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via