Астролозите с много важна препоръка за дните до края на февруари!

На 11 февруари имаше лунно затъмнение, което ще се усеща още няколко дни. Когато лунните възли – това са пресечните точки на лунната орбита с еклиптиката, са в определена близост до пълнолунието или новолунието за месеца, това наричаме лунно и слънчево затъмнение. Тези затъмнения са пълни и частични, според астрологията, пише “Дарик”.

Лунното затъмнение от 11 февруари е частично и се случва в знаците Водолей и Лъв. Вероятно е то да предизвика вътрешно напрежение и емоционална нестабилност.

За да разберете лично за вас къде е това, проверете в кой знак е асцендентът ви и спрямо него намерете в кои ваши домове попадат 22 градуса Водолей и точната му опозиция – 22 градуса Лъв. Те са на една ос и касаят сфери от живота ви, които са тематично свързани. Можете да проверите това и да се подготвите.

Затъмненията ни дават задачи не само за периода, в който се случват, а и за цялата година. Те считат се за кризисни моменти, тъй като проявяват проблематиката, която носите.

Периодът до края на месец февруари няма да е подходящ за вземане на важни решения. Препоръчва се да се правят диети и всякакви видове пречистване на физическо и на емоционално ниво.

Духовните практики – медитации, йога могат да ви помогнат да минете през периода по-леко.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via