fbpx

Астро съветът днес: Търсете във всичко златната страна, правете компромиси

92

В по-късният следобед Луната прави съвпад с Марс. Този аспект никога не преминава спокойно и гладко. Чак като отмине ще си дадете сметка, колко сте били напрегнати и неспокойни.

Този транзит се съпровожда с определени физически проблеми – главоболие, разстройство на храносмилателната система. Възникват спорове, разправии, напористост.

Луната е в знак Телец. Внася някаква умиротвореност в живота. Появява се незнайно откъде апатия и лека тъга. Идеално време за посещение на творчески вечери, концерти и театър. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Ако сега не дадете на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самите вас и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.
4-ти лунен ден от 08:50 до 09:31ч. на следващия ден – Символ на деня е дървото на познанието – денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи.

Желателно е да останете пасивни и повече в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения.

Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Несдържаните хора е по-добре да помълчат, тъй като със злите си езици могат да довлекат беди. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Някой от близките ви може да потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната страна, правете компромиси.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте ситуацията. Добро време за натрупване и обработка на нова информация, за търговски операции. Време за рационализация на бизнеса. Не жалете нито време, нито пари за производителността на своето предприятие.

Източник: novini.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори