Астро съветът днес: Не се сдържайте! Време е за неудържим секс

Луната е в знак Лъв. Когато Луната преминава през този знак, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Да не се критикува никой, особено началниците. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват.

10-ти лунен ден продължава до 15:09ч. Добър за начало на нови дела, за активна почивка, за помирение, среща с роднини. Символ на деня е фонтана, който постоянно преизпълва човек с енергия. Свързан е с излизане на човек на собствения му път. Включване на кармичната памет.

Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода, за да се разбере миналото и настоящето, и да се обезпечи изпълнението на кармичната задача на живота. При заболяване на човек, да му се окаже незабавна помощ иначе може да има усложнения.

Счита се, че пътешествие започнало в този ден ще завърши успешно. А ако по време на пътуването се запознаете с някого, то запознанството скоро ще прерасне в дълга и здрава дружба. Подходящо е да се посети църква и да се споменат починали близки и роднини, родители.

Хубаво е да се посади в този ден плодно дръвче, което ще дава богата реколта. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт ще остане в семейството за дълго, образно казано „ще пусне корени”.

11-ти лунен ден започва от 15:09 и продължава до 16:13ч на следващия ден. Символ е огнения меч и короната. Ден на победата и безсмъртието. Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с енергията Кундалини. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание.

Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Желателно е да не пипате железни предмети. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

Ако получите необективна критика от някой около вас, не започвайте да се оправдавате за всичко и да обяснявате надълго и нашироко, сякаш наистина сте виновни. Колкото повече се защитавате, толкова по-сигурно ще ви обземе чувството, че сякаш губите битката, докато човекът, който ви е обидил ще ви гледа самодоволно и пороят от оправдания за него ще е сигурен знак, че е улучил право в целта.

Вместо това задайте контравъпрос на нападателя и сега той ще трябва да се обяснява какво е искал да каже. На всяка остра дума отговаряйте с контравъпрос. Когато се противим, показваме, че обидата се е просмукала в нас.

Секс – В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Това е времето на екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

Подстригване – В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via