fbpx

Антония Петрова отбеляза 40 дни от рождението на първородния си син (Снимки)

Преди дни Антония Петрова-Батинкова отбеляза 40 дни от рождението на първородния си син Благовест с ритуала погача, като събра близки и приятели в столичен ресторант.

Събитието се състоя в последния ден на февруари, а малкият Благовест навърши 40 дни на 25 февруари. На самия ден Батинкови са отишли на църква, както повелява традицията, a тогава било и първото излизане на сина ѝ.

 

Антония бе организирала пищно парти-погача, за да го представи пред обществото и да получи орисия от добронамерени дами в лицето на близки и приятелки. Украсата бе решена в бяло и червено с оглед на българския празник Баба Марта, пише Dir.bg.

Снимки:

Въпреки големият интерес, на който се радваше малкият Благовест, през цялото време той бе изключително спокоен, така че орисниците успяха да си свършат работата. Дрескодът за партито бе бял или червен акцент, който бе спазен от всички поканени дами.

Сред гостите бяха и майката на Батинкова, свекърва ѝ и зълва ѝ, а преди да започне партито са присъстваха и гордият татко Ивайло Батинков, както и бащата на Антония.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x