Анна-Мария от “София ден и нощ“ – неуспяла фолк звезда! (Видео)

Сексапилната Анна-Мария от “София ден и нощ” не за първи път прави опити да стане популярна, пише HotArena. Чернокосата мацка се превърна в любимка на зрителите за краткото време, в което се изявява в риалити сериала.

Не може да се спори, че определено проявява талант в актьорската игра и доста добре се е превъплътила в едноименната си героиня. Но все пак да не забравяме, че изучава актьорско майсторство в НБУ.

Ако това е нейната силна страна, то а другия полюс са певческите ѝ заложби. Преди три години Анна-Мария Чернева прави отчаян опит да влезе в родния шоубизнес чрез чалга индустрията. Пуска дебютното си парче “Фетиш”, което остава първо и последно за радост на почитателите на този жанр.

Песента трудно може да бъде определена като стил и най-добре ѝ пасва определението “какафония”. В клипа мацката демонстрира визия и разкрепостено поведение, което е нейният потенциал за развитие в жанра, но явно в този момент не се намира някой, който да я побутне. Все пак колко от певиците могат наистина да пеят?!

Е, да – при Анна-Мария положението си е направо трагично, та добре че никой не се е наел да я прави звезда. След фиаското си на музикалната сцена, красавицата лъсва в 2-3 доста дразнещи реклами. Сега е на път да задоволи мерака си за слава чрез ролята си в “София ден и нощ”, където уж го играе невинна, ама завъртя главата на де що има мъже.

Освен той Чернева е в доста близки отношения с останалите участници в риалити сериала и извън работните им задължения. Тя определено намери сродни души в тях и не спират да обикалят по заведенията, където харчат всеки лев от и без това мизерните си хонорари. Анна-Мария поне е напред с материала и заработва и като модел, та не разчита само на подаянията на стиснатия продуцент, пише “България днес”.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via