Анита Мейзер: Не съм виновна за смъртта на съпруга си!

“Чувствам се като птичка, по която стрелят с оръдие. Не съм виновна за смъртта на съпруга си. Не съм убила човек, не е възможно това да се случи”, проплака Анита Мейзер пред Върховния Касационен съд.

Делото за смъртта на съпруга й Николай Димов стигна до върховните магистрати, след като бе гледано от Варненския Окръжен и Варненския Апелативен съд. От втората инстанция Мейзер получи 3 години затвор за причиняване на смърт по непредпазливост и за предлагане на подкуп на полицай, пише 24 часа.

Пред Върховния съд днес тя отново бе особено емоционална и пожела да сподели със съдиите някои свои размисли за състоянието си в момента. “Аз и детето ми се чудим къде да се скрием”, обясни тя. По повод на подкупа каза, че не е предлагала такъв, а когато полицаите й купили вода, тя дала 50 лв., за да си я плати. “Аз съм благороден човек, но всичко се опорочи”.

Накрая на защитното си изказване Мейзер се разплака и обясни, че е била много шашната след смъртта на съпруга си и кой каквото я накарал да каже, щяла да го каже. Мейзер обясни, че не е възможно някой насила да сложи свински опашки на мъжа й.

Димов почина при опит да се отвърже от свински опашки, с които тренирал за предстоящо състезание.

Прокуратурата иска делото да бъде върнато за ново разглеждане и Мейзер да получи по-голямо наказание. Съдът ще реши окончателно до месец.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via