Алисия и Николета Лозанова с еднакви рокли. На коя стои по-добре…

Фенове към Алисия: Все повече приличаш на Николета! Вижте как звездата на Ара пак окраде Лозанова

И точно когато си мислим, че имената на Алисия и Николета вече няма причина да се пишат заедно на един ред, като гръм от ясно небе се явява поредното доказателство, че е много рано да стигаме до подобни генерални изводи.

 fenove-kam-alisiia-vse-poveche-prilichash-na-nikoleta-vijte-kak-zvezdata-na-ara-pak-okrade-lozanova-1

Фолк певицата упорито се старае персоната й да се спряга периодично с тази на Лозанова, сочи мнението на фен-критиците. Последното й действие, например – да облече рокля от десен, който е едно към едно с този от одежда на ТВ водещата, породи това твърдение.

Има и доказателствени фотоси – Николета се показа с шикозната рокля първа, а Алисия не чака да отмине малко време и още на следващия ден се похвали в мрежата, че има същата. Разликата е само в дължината на тоалетите на двете дами.

Все повече започваш да приличаш на тази, която съсипа щастието ти… Но няма смисъл?!? Ти имаш собствено излъчване… Бъди различна! Не ставай като тях!“, гласи един от коментарите, отправени към снимките на Алисия с въпросната бяло-черна дреха.

Очевидно откакто Алисия не може да се добере до наградата Модна икона, склонният й към оригиналности в обличането нюх я е напуснал и тя тотално е изгубила усета си за собствен стил.

Източник: http://hotarena.net/

 

Може да харесате и