fbpx

Алекс Сърчаджиева се завърна към нормалния живот

5 932

Алекс Сърчаджиева се опитва с нови сили да се завърне към нормалния живот. Два месеца след смъртта на любимия си – Иван Ласкин, актрисата отново се усмихва. Това, което ѝ връща силите, е работа и дъщеря ѝ, пише в. „Уикенд“.

Водещата на „ВИП Брадър” изненада приятно всичките си почитатели, когато се появи във видимо добра форма и чудесно настроение на публичната прожекция на най-новия сериал, в който участва. Това е комедията „Господин Х и морето” на NOVA. Първият епизод бе излъчен миналата седмица не само по телевизията, но и в столичен кино салон, където най-верните фенове на звездите в продукцията имаха възможност да ги видят на живо.

Никой обаче не очакваше Алекс да се появи на излъчването, а още по-малко – да изглежда толкова добре. Няколко дни преди това тя пропусна предпремиерата на сериала, която бе пред журналисти. Затова бе истинско събитие, което пристигна в киното за среща със своите почитатели. Актрисата бе възвърнала присъщата си лъчезарност, с която всички я познават и заради която я обичат. Тя намери сили за искрена усмивка, когато видя своите колеги, особено се зарадва на децата от сериала.

„Браво! Силно момиче!”, шушукаха почитатели на чаровната Алекс. Според нейни познати, работата и грижите за малката ѝ дъщеричка са единственото, което ѝ е дало сили да се оттласне от дъното и да продължи напред, след като изгуби своята половинка. Както е известно, Алекс се върна на сцената едва няколко дни след погребението.

„Тя няма друг избор. Все пак е майка, има дете, което трябва да отгледа и възпита. Но тя има и нужда да бъде заета, за да се разсейва от мъката”, коментират колегите ѝ актьори. Дни по-рано звездата даде единственото си до тук интервю след смъртта на Ласкин, в което разказа за ада, през който преминава. На лицето ѝ нито веднъж не се появи дори бегъл намек за усмивка. Напротив – актрисата изглеждаше тотално разочарована и наранена. Появиха се дори слухове, че месеци наред е била на успокоителни – първо заради болестта на любимия си, а след това – заради смъртта му.

Премиерата на „Господин Х” е първото публично събитие, на което красивата актриса и водеща се появява, като се изключат ангажиментите в театъра, свързани с работата ѝ. На всички направи впечатление, че макар да е в по-добро настроение от преди, тя все още не е свалила черните дрехи. Бе облечена изцяло в черно, със скромно, затворено деколте и покрити ръце. Не беше с прическа, не носеше грим, не беше сложила дори червило. Вероятно от уважение към траура ѝ нейните колежки в сериала Доротея Толева и Станислава Николова също бяха облечени в черно.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...