fbpx

Алекс Сърчаджиева разказа за Господин Х и морето

2 617

Александра Сърчаджиева участва във втора телевизионна изява след смъртта на съпруга й Иван Ласкин.

Актрисата беше поканена от Виктор Николаев и Ади Радева да разкаже за новия сериал, който стартира днес по Нова телевизия “Господин Х и морето”. Гост в студиото беше и продуцентът на филма Димитър Гочев.

В проекта Калин Врачански е изпратен като учител във Варна и оплита в интриги четири жени, на една от които ролята играе Сърчаджиева. Тя е амбициозната Ася Сарафова, която е съпруга на председателя на Общинския съвет във Варна, който иска да стане кмет на града.

„Филмът показва трудно ли е да бъдеш себе си, или е по-лесно да живееш зад маската, в която толкова хора живеят в днешно време. Всичко това е придружено с много, много хумор”, каза Алекс. “Героинята ми е много строга, тя е подложена на системен тормоз. За мен е много интересно да играя в подобна роля, защото никога не съм го правила. Това е много далеч от начина, по който живея”, заяви чаровната артистка, която беше облечена цялата в черно.

Въпреки трагедията, която я сполетя, Сърчаджиева намираше сили да се усмихва докато разказваше развълнувано за сериала. Тя подсказа на зрителите да следят страницата във Фейсбук на новия проект, защото щяло да има игра с награда – пътуване до Варна.

“Довечера ще разберем дали съм се справила с героинята си. Всички да го гледате и утре да казвате само хубави неща”, завърши шеговито Алекс.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...