Алекс и Дани Петканови избраха име за бебето

Преди седмица моделът Александра Петканова се обърна към феновете и приятелите си в Инстаграм с необичайна молба – да предложат име за сина, който със съпруга ѝ Даниел Петканов очакват съвсем скоро.

Сега тя обяви фаворитите сред предложенията, пише dir.bg.

“Такааа… имаме си вече няколко фаворита от предложенията за име на бъдещия ни син, които ни дадохте: Филип, Дарин, Габриел, Давид, Борис. Благодарим ви за коментарите и креативните предложения!”, написа Петканова в Инстаграм.

Алекс очаква бебето съвсем скоро, а миналата седмица тя написа, че с Даниел имат нужда от помощ при избора на име. Предложенията на закъсняха, а само за няколко часа постът събра десетки хиляди харесвания.

От популярните Александър, Кристиан, Мартин, Константин през името на бащата Даниел до по-екзотични имена като Енрике, Рекс, Карлайл, Дейвид, Девон, Карлос, Лука, феновете не спират да предлагат какви ли не имена. Годеницата на Наум Шопов – Теа, се включи с Панайот.

Алекс и Дани Петканови се ожениха миналата година в къщата на VIP Brother. Преди това те имаха връзка, която приключи заради скандални снимки на Богданска в самолет с друг мъж. По време на формата обаче двойката отново се сближи и си каза “да”.

Първоначално зрителите смятаха, че това е някакъв театър и го правят за пари, но след като излязоха от къщата Петканови заживяха като истинско семейство и новината за бременността ѝ не закъсня.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via