Алек хвърли бомба след “ВИП брадър”! Целувал се е с Деси Цонева в Къщата! (видео)

Алек хвърли бомба след излизането си от шоуто “ВИП брадър”. Музикантът загатна, че между него и Деси Цонева се е случило нещо, но не пожела категорично да потвърди станалото.Музикантът, който е първият изгонен от Къщата след номинации, бе на гости на Гала в на кафе. Той бе подложен на кръстосан разпит от коментаторите в шоуто – Антон Стефанов и Маги Желязкова. Журналистът многократно опита да провокира талантливият съквартирант. Алек стигна до леко спречкване с него, но въпреки това и двамата запазиха добрия тон.

“Гаджето ми не разбра за един флирт, който имахме в къщата с Деси. Биг брадър явно реши да не го показва. С нея се закачахме, пощипвахме се, но тук не знам колко мога да кажа. Деси е много готина купонджийка все пак”, призна Алек.

“Не мисля, че щях да изневеря на приятелката си. Деси също си има приятел, но разбрах, че ситуацията е такава отворена и затова си позволявахме да флиртуваме”, добави изгоненият от риалитито.

“Всяка вечер имаше задълбочени моменти между мен и нея. Те си бяха тайни. Имаше момент, в който тя ме викна да оправя казанчето в тоалетната. Говори с Окото и ще видиш какво е станало. Не знам дали ще ми се разсърди, ако го кажа. Искам да имам добри отношения с нея като изляза. Викна ме в банята, за да оправя казанчето в кавички и бяхме вътре няколко секунди”, заяви Алек.

“Т.е. се целунахте”, веднага запита Стефанов.

“Нещо такова”, отвърна участникът във “ВИП брадър”.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via