Актуални цветове през есенния сезон на 2017

Тази година цветната палитра на есен/зима 2017-18 е доста по-топла от обикновено. От наситено розово до смело червено до нежно розоово и бежово. Тук са разбира се и топлите кафяво и винено червено, както и класическото черно.

Есен и зима в червени нюанси

Червените тонове са сред най-актуалните за есен/зима 2017-18. Червеното символизира страст и категоричност и прави всяка дреха в гардероба забелязваща се. За есен/зима 2017-18 има няколко различни тона на червеното, които са много актуални. На почит е класическото ярко червено разбира се. По-любопитно попълнение е винено червено, наричано още Порто, на един определен сорт вино.

Сини тонове за баланс през есента

Рядко синьото отсъства от модните тенденции, затова не е изненада за никого, че го откриваме тук. На особена популярност се радва тъмно синьото, което е едновременно ненатрапчив и забележим цвят за гардероба.

Есен в розови цветове

Розовото е неочакван гост в есенно-зимните тенденции. Но пък категорично внася свежест и закачливост сред „по-сериозните“ цветове. За есен/зима 2017-18 актуални са два основни нюанса на розовото. Единият е бонбонено розово – смел и наситен вариант на цвета, който не е за всеки вкус.

Другият е т.нар. милениално розово или наричано още Балетна пантовка от Pantone. Този далеч по-умерен нюанс на цвета е бледо розово, напомнящо нещо средно между цвят пепел от рози и бебешко розово. Съчетава се лесно с почти всеки друг цвят в гардероба, но е много предпочитано за едноцветни комбинации.

Класическо черно за хладните дни

Черният цвят е задължителен за есенно-зимния гардероб и този сезон. Бихме могли дори да не го споменаваме, но той все още е на почит в колекцията на всеки дизайнер. Черното понякога дори владее цяло едно модно ревю. Затова не пропускайте да го добавите в гардероба си.

Дълбоко лилаво за есента

Ако лавандуловото лилаво бе на мода за лятото, то наситеното лилаво е тук, за да поеме щафетата за есен/зима 2017-18. Тъмно лилавото също е предпочитан цвят за едноцветни комбинации. Хубавото на този нюанс е, че е нещо средно между класическото черно и крещящите цветове. Ако обичате в гардероба ви да има цвят, но не и да се забелязва на всяка цена, то това е правилният тон за вас.

Есен в кафяви тонове

Кафявото определено не е необичаен цвят и въпреки това не всяка дама е готова да го включи в гардероба си. Кафявото е специфичен цвят за съчетаване в гардероба, но пък се радва на особена популярност сред дизайнерите за есен/зима 2017-18.

Класическо сиво за есенно-зимен баланс

Обожаваме сивото за есенно-зимния гардероб. Освен че отива на почти всички тонове на кожата, сивото добавя баланс в гардероба ни и е идеалният цвят за есенно-зимния офис стил.

Цвят лимоново къри – за есенна свежест и екзотика

Завършваме с един от любимите ни цветове за предстоящия сезон. Наричен с екзотичното име лимоново къри, този цвят внася свежест и неповторима екзотика в гардероба ви.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x