fbpx

Абсолютно копие на Румен Радев седна на стола на “Стани богат”

529

Живко Желев от Нова Загора е абсолютно копие на президента.

На стола на богатството в “Стано богат” пред Михаил Билалов сядат всякакви хора, но днес се появи човек, който спокойно може да бъде объркан с президента Румен Радев. Приликата между двамата е поразителна.

Живко Желев е от Нова Загора, той попада в шоуто, след като дъщеря му го записва тайно. Живко не само прилича визуално на сегашния ни президент, но има много сходства с него и на професионално ниво.

Заралията е дългогодишен авиомеханик. Служил е 22 години в армията и е бивш боксьор. В момента се занимава с това да ремонтира вертолети към МВР. Бил е 22 години в армията.След като впечатли с очевидните си визуални прилики с президента Радев, Живко Желев демонстрира и добри знания, като в крайна сметка си тръгна от шоуто с чек от 5000 лв.

Любопитна подробност е, че президента Радев не влиза задочно за първи път в „Стани богат”. Миналата година водещият Михаил Билалов зададе на поредния си участник въпрос за 200 лева, в който президентът е централна фигура. И на практика Румен Радев беше изтъргуван за 200 лева! Билалов попита кой политик е доказал пред публика, че може да прави фигурата „Кобра” (фигура от висшия пилотаж, наречена още „кобрата на Пугачов”, която президентът е изпълнил с МиГ-29, б.а.)

Наименованието идва от агресивната изправено поза, която хищната змия заема секунди преди да атакува и нападне жертвата си. А когато е във въздуха, изтребителят лети хоризонтално и в един миг се изправя вертикално. Заема ъгъл на атака 100-110 градуса и продължава полета си по хоризонтала – лети изправен, дори леко наклонен назад, с корем напред.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...