6 страшни истории, от които ще ви полазят тръпки

Колкото и да ни е страх, всички обичаме страшните истории и филми. Няма човек, който да не си спомня за някоя страшна история от детството му.

Сега ще ви покажем 6 кратки, но добре описани страшни истории, които ще ви изправят на нокти.

1. Татко е тук

Успях да си сдържа вика, когато видях на пода в кабинета си тялото на баща ми, загинал неотдавна в катастрофа. Но не успях да го сдържа, когато баща ми се изправи и седна на масата.

2. Тайнствени кукли

Изгорих всички кукли, въпреки че дъщеричката ми плачеше и ме молеше да не го правя. Тя така и не разбираше ужаса ми и не искаше да повярва, че не аз нося тези непознати кукли всяка нощ в леглото ѝ.

3. Не поглеждай нагоре

Скъпи, не трябва да се страхуваш от мъртвата си баба. Сам ще се убедиш, че я няма никъде. Провери под леглото, в гардероба, в кухнята. Е? Убеди ли се? Чакай! Само не вдигай глава към тавана! Баба не обича да я гледат в очите.

4. Новата къща със старите тайни

Когато си купихме нова къща, бях убеден, че драскотините от вътрешната страна на вратата са направени от голямо и неособено възпитано куче. Вчера обаче съседите ми казаха, че предишните собственици не са имали куче. Днес сутринта, когато се събудих, забелязах, че драскотините са станали още по-големи.

5. Хелоуин

Казвам се Джим и съм на седем години. Много обичам Хелоуин. Това е единственият ден, по-точно нощ в годината, когато родителите ми ме изкарват от мазето, свалят ми веригите и ми разрешават да изляза на улицата без маска. Лакомствата оставям за себе си, месото им го давам на тях.

6. Зад мен

Чух как синът ми започна да плаче от своята стая и веднага отидох до него, за да го успокоя. „Всичко е наред, сине! Всичко е наред!“ – прошепнах му аз, но той се разкрещя още повече и въобще не искаше да ми повярва. Навярно, защото видя кой се криеше зад гърба ми.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via