6 неща в дамската ви чанта, които може да спасят деня ви

Повечето жени не излизат от вкъщи без ключове, портмоне, червило и мобилен телефон.

Тези неща определено са важни и е наложително да ги имате в дамската си чанта, но са крайно недостатъчни, за да ви осигурят спокойствие. Какво ви липсва ли?

6 неща в дамската ви чанта, които може да спасят деня ви

1. Резервен ключ

Забравили сте ключа в колата, бързате за важна работна среща и няма как да се извините в последния момент. Няма кой да ви помогне, всички са вече на работните си места. В случай, че носите резервен ключ, проблемът е решен на мига! Ако живеете сама и имате автоматично заключваща се брава, не е лоша идея да имате резервен ключ и за дома си.

2. Химикалка

Висите часове наред в банката, данъчното или друга бюрократична „спирка“ и тъкмо сте преполовили опашката, когато осъзнавате, че сте попълнили грешно формуляра. И ето как ще си спестите доста чакане и нерви, ако просто вземете нов от гишето и го попълните, докато ви дойде редът.

3. Конец за зъби

Всички сме изпадали в ситуация, когато виждаме досадно парченце заседнало между зъбите ни, което не можем да махнем с клечка или нокът.

4. Пакетче кърпички

Колко пъти сте се накапвали или са ви опръсквали на улицата/ресторанта? А в колко тоалетни в заведения и други публични места сте били, където хартията е свършила и го осъзнавате в момента преди да си вдигнете бикините?

5. Слънчеви очила

Само един шофиращ човек знае какво е да се кара без слънчеви очила, когато слънцето блести в очите и не можеш да видиш какво се случва и на 10 метра пред теб.

6. Няколко монети

Случвало ли ви се е да влезете в супермаркета и да осъзнаете, че се нуждаете от количка, вместо от кошница? Но нямате монета и не можете да си вземете! Или пък искате да заключите багажа си, но не можете да го направите по същата причина.

А колко пъти сте се отказвали от някоя покупка, защото не ви достигат 15-20 стотинки? Или пък не можете да изтъркате лотарийния билет на място, защото ноктите ви са прекалено къси? Няколко монети в повече няма да ви натежат, а се оказват изключително полезни!

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via