50-годишна майка кърми детето си до 9-годишна възраст

Историята на 50-годишната Шарън Шинк от Северен Йоркшир за много хора е направо шокираща.

Шарън Шинк е бивша дизайнерка на бижута и майка на четири деца, но едва сега решиава да разкаже за това какво е се е случило и продължава да се случва с най-малкото ѝ дете – 9-годишната Шарлот.

 

Най-голямото дете на Шарън е Ким, която е на 30 години, по-малката ѝ сестра Сара е на 28, а следващата – Изабел е на 12 години.

„Родих всичките си деца чрез цезарово сечение. Имах чувството, че не съм направила най-доброто за децата ми. Тялото ми не произвеждаше достатъчно кърма и това ме караше да се чувствам зле. Не мислех, че съм добра майка”, спомня си Шарън.

„Първите ми две деца можех да кърмя само няколко седмици след раждането им. С Изабела обаче се получи близо шест месеца, но се почувствах зле и спрях да я кърмя. Когато тя стана на четири години се разболя зле и лекарите ми казаха, че би било по-добре, ако я бях кърмила по-дълго време. Почувствах се зле”, спомня си Шарън.

Именно затова когато Шарлот се родила майка ѝ решила, че ще даде всичко от себе си, за да може да я кърми по-дълго време и да „изгради” добър имунитет в нея.

Така обаче историята на майката Шарън и щерка ѝ Шарлот се е превърнала в доста шокираща.

„Често ме наричат педофил, изрод и какво ли още не. А аз само обичам момиченцето си”, казва 50-годишната майка.

„Кърмя я. и до ден днешен я кърмя. Но тя го иска. Аз също. Какво като е на девет години”, казва майката, която е заклеймявана от мнозина за постъпката ѝ, която според тях е „гнусна и педофилска”.

Майката твърди, че 9–годишната Шарлот се радва на близостта, която имат помежду си и затова продължава да го прави.

„Тя е много по-здрава от останалите ми деца. А и наистина сме много по-близки. Сигурна съм, че всичко това се дължи именно на факта, че толкова дълго време я кърмя”, казва Шарън.

Малкото ѝ момиченце ѝ казало, че мисли да се откаже от кърменето когато навърши 10 години.

„Кърмех я всеки ден докато навърши пет години. След това по два-три пъти месечно. От два месеца обаче се е случвало само веднъж. Шарлот сама реши да се „отбие”. Странно ми е, но сигурно ще свикна. Тя е достатъчно голяма и сама решава кога да я кърмя и кога не. Случвало се е и да спя, а тя да влезе в спалнята, да ме съблече и да започне да се храни от гърдите ми”, казва 50-годишната жена.

9-годишната Шарлот обаче не говори за това със съучениците си и приятелките ѝ.

„Нямам идея защо я е срам. Кърменето е добре за самото дете и няма нищо срамно в това, но тя така е решила”, казва жената.

И въпреки, че вече не се кърмят толкова често, а дори вървят към „отбиване” 50-годишната майка и 9-годишната ѝ дъщеря за щастливи от факта, че всичко е продължило толкова дълго. Шарън и Шарлот наистина имат много добри отношения помежду си и твърдят, че са много близки, а здравето на момиченцето е направо непоклатимо – тя изобщо не боледувала за последните годни. И двете са категорични, че това се дължи именно на майчиното мляко.

И въпреки всичко много хора не разбират случилото се и твърдят, че изобщо не е нормално.

„Това е много голямо дете. Скоро дори и ще е в сексуално активна възраст, а яде от гърдите на майка си. Не е нормално уврежда психиката на едно дете. За бебе е нормално а се кърми, но това е прекалено. А майката е за арест. Това си е чиста педофилия”, възмущават се мнозина за случващото се с Шарън и Парлот.

Колко дълго трябва да се храни едно бебе все пак е въпрос на физическите възможности на майката и на… желание.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via