fbpx

5 успели личности, които не четат книги

Много успели и богати хора обожават четенето. Сър Ричард Брансън, Марк Зукърбърг и Илън Мъск неведнъж са споделяли какво четат и са препоръчвали книги. Самият Бил Гейтс пък си има правило да изчита по 50 книги на година.

Да сте книжен плъх обаче не се оказва задължително за успех в кариерата. Даваме ви пример с пет личности, които изобщо не четат.

Кание Уест

Рапърът може и да е написал автобиография, но иначе стои далеч от книгите. „Не съм фен. Горд съм, че не чета книга. Получавам информация от реалното вършене на неща, като разговорите с хора“, каза той преди време пред Reuters.

Доналд Тръмп

По време на предизборната кампания Тръмп бе попитан коя е любимата му книга. Въпросът го смути, но все пак той посочи „На западния фронт нищо ново“. И все пак допълни: „Чета отделни пасажи понякога, но нямам време за книги.“

Фльор Пелерин

Тази дама е бивш министър на културата на Франция, но книгите не са ѝ страст. „Чета доста документи, бележки, както и новини, но не и романи“, заявява тя пред The New York Times.

Меган Трейнър

Популярната сред тийнейджърите певица е доста лаконична в интервю за Cosmopolitan: „Не чета книги и точка.“

Брайън Крзанич

Изпълнителният директор на Intel също не е по книгите. На една пресконференция преди време призна, че последното нещо, което е прочел, бил наръчник за ползване на елуред.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x