5 секс пози, които правим погрешно

Сексът е нещо страхотно. Не само, защото без него нямаше да се размножаваме и да оцелеем, а защото е забавен и носи удоволствие.С годините и трупането на сексуален опит вероятно си мислите, че вече сте усвоили основните техники и вършите всичко правилно. Тук обаче се заблуждавате.

Ето основните грешки, които повечето хора допускат в петте най-разпространени секс пози:

1. Мисионерската

Това е позата, която вероятно познавате най-добре. В нея няма фойерверки и камбани, но върши работа и е ефективна.Също така вероятно си мислите, че няма как да я правите погрешно – нали от вас се иска просто да си лежите по гръб.Но винаги може да се направи по-добре.Нека партньорът ви легне върху вас, така че при проникването пенисът му да упражнява натиск върху клитора. Това ще направи секса много по-чувствен и за двамата.

2. 69

Най-голямата грешка при практикуването на 69: да я правите изобщо.На теория орален секс в тандем звучи чудесно, но на практика нито можете да се концентрирате върху това, което правите, нито да се насладите на това, което изпитвате.

5 секс пози, които правим погрешно

3. Кучешката

Ако обичате дълбоко проникване, тестиси, които удрят клитора ви и възможност играта да загрубее, значи тази поза е за вас.Можете да я подобрите, като поставите възглавница под лактите си или понякога си почивате, като отпускате главата и раменете си на леглото – два начина да я направите по-комфортна за вас.

4. Секс под душа

Моля ви, спрете да се опитвате да правите секс под душа! Там е тясно, хлъзгаво и се чупят кости (и пениси).Голи под струя гореща вода – това е секси и повишава желанието, разбираемо е. Но по-добре загрейте в банята и си поиграйте с ръце, а основната част оставете за някое по-удобно място.

5. Анален секс

Има много погрешни схващания за аналния секс и едно от тях е, че винаги боли.Това не е така. Ако ви боли, трябва да забавите темпото и да използвате повече лубрикант.

Възможно е да има известен дискомфорт в началото, но няма причина аналният секс да включва болка и кръв.Така че не бързайте и сложете повече лубрикант, отколкото си мислите, че ще ви трябва.

Може да харесате и