5 истини за брадата

Брадата е нещо есенциално за средностатистическия мъж.

Помислете, какво правихте в най-ранна детска възраст? Правилно, стояхте на вратата и гледахте как родителското тяло се е бръснело. Във втори клас вече сте мечтали за брада, а и да не забравяме, че някой пусна измамата за дъвченето на дъвки и брадата.

5 истини за брадата

Лицевото окосмяване днес е на особена почит и се превръща в основен моден избор на всеки човек, който иска да направи нещо различно. Жените боядисват косите си и сменят прически, а ние имаме само една брада (и още нещо) за игра. Рим не е построен за един ден, следователно ще трябва да научиш и някои много важни подробности за мъжката брада

Търпение

Каквото и да говорим, брадата е нещо, което ще ти отнеме поне няколко месеца, преди да започнеш да изграждаш визията си и да тримваш храста. Приготви се за време, в което тя няма да прилича на нищо по-различно от топка косми, която се е залепила по погрешка. Не закачай косата по лицето, опитвай се да я решеш и стой далеч от всички видове мазила.

Брадата е сертифакът на мъжа за редица качества.

Имаш брада, когато можеш да използваш статичното ѝ електричество, за да накажеш някого, преди това е само опит.  Чесане Между 2-та и 3-та седмица ще започнете да чувствате лицето си като наследник на крастата. Лудото чесане е изпитание на пирата, магьосника и морския капитан. Сигурно и Хемингуей е страдал, когато се е опитвал да изпъкне с брадището. За него не можем да страдаме обаче, той е имал кубински ром и достатъчно чикити, които да му обръщат внимание. Какво трябва да знаеш за сърбежите?

Те са индикатор за наличието на мъртва кожа и лоша хигиена на косъма. Решението на проблема е елементарно – търкай повече с шампоана, използвай ноктите си, за да я премахнеш и след второто къпане ще усетиш прекрасното съжителство между човека и брадата.

Обърни внимание, че не говорим за съжителството между жената и брадата – там се допускат и някакви изключения.  Хигиена Може да си забелязал, че се е появила козметика за брада, която да превърне лицето ти в истински шедьовър.

Само с три намазвания ще бъдеш като Гандалф и ще мориш орките с поглед. Истината е, че не всички биха прилягали перфектно на брадата ти, а още по-важното е, че едно време дядо ти само с лосиони си е мазал брадата – исторически погледнато е поливана само с ракия и насищана с есенция на тютюн. Ако не смяташ, че си толкова бутиков, използвал най-обикновена маска за коса или пък намажи четината с крем за бръснене и я остави известно време. По този начин е сигурно, че ще стане малко по-мека и сертифицирана за 69. От опит знаем, че можеш да ѝ боцкаш, а никой не иска това!  Стилизирането Не можеш да вземеш работата на бръснаря, както и броя отрязани уши, съжаляваме. Можеш обаче да станеш за резил, защото ръцете треперят и само с едно движение да зачеркнеш 2-3 месеца търпение и сърбежи по лицето. Стилизирането е необходимо, за да не те проверяват на летището, да не те спират вечер, когато се прибираш пиян и изглеждаш подозрително, както и в онези редки моменти на контракции в корема и съчетание между вселенска болка и чиста омраза към промоционалните люти кюфтенца, които са готови да те направят жертва на свещения гурме джихат в автобуса. Не ни питай за тази история, наистина е пълна с болка! След краткото лирическо отклонение трябва да говорим за стилизирането. Не си професионалист, нямаш четири ръце, с които да използваш гребенче и ножичка. Необходима е технология в лицето на тример или машинка за подстригване. Можеш да използваш приставките като за начало и след време да демонстрираш точната си ръка. Запасете се с търпение, спомняйте си думите на д-р Енчев – “Красотата е симетрия” и стойте далеч от дразнителите! След тримването, можеш спокойно да ароматизираш!

Причини за цялото фиаско

Брадата стимулира мисленето щом я погалиш, предпазва те от слънчеви изгаряния, а през зимата е единствената необходима защита от студовете.

Преди време разбрахме, че всеки вярващ и смятащ себе си за по-близък до Бог, пуска брада. Много жени не биха си признали, но също така, брадата е модерния афродизиак и по някаква причина действа много положително на образа ти. Не се чуди, а забраждай!

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via