fbpx

41 годишна жена е била застреляна, тялото и е намерено в черна пластмасова торба в замръзналата река Ангара

Продажната жена от Ростов на Дон бе видяна на видеонаблюдение, излиза от летището в Иркутск, носеща кожена шапка, пренасяща чанти с откраднати бижута.

Това е последният запис на който, тя все още е жива.

Тя взе кола от летището в Иркутск, за да се срещне с потенциален бизнес партньор, без да разбере, че мъжа с когото ще се срещне, е сериен убиец, който изпълнява поръчки , а шофьорът е негов съучастник, казват полицията.

 Уликите сочат, че  тя е била застреляна и убита в колата.

Тялото й беше изхвърлено в черна пластмасова торба на замръзналата река Ангара.

Голямо количество бижута на стойност около една четвърт от един милион долара беше откраднато в добре планираната престъпна операция.

Полицейското видео показва как неназованият таксиметров шофьор бе задържан, носейки само бельо в Иркутск.

Правоприлагащите органи също заловиха трети човек, куриер от бижутерската компания на Наталия в Южна Русия, за който се смята, че е създал предполагаемото убийство на договора.

„Всички трима участници в престъпната конспирация бяха задържани“, заяви изявление на разследващия комитет.

Бижута, откраднато от жената, също е възстановена.

„Полицията е конфискувала откраднати бижута на стойност близо 14 милиона рубли, когато са задържали изпълнителя на убийството и предполагаемия инструмент за убийство заедно с ТТ със шумозаглушител“.

Говорителят на министерството на вътрешните работи Ирина Волк каза, че задържаните са 42-годишни жители на село Уст-Куда в района на Иркутск, 49-годишен таксиметров шофьор и 35-годишен жител на Таганрог в южна Русия, придружен от Иркутск разследването.

Видео:

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x