4 причини жените да симулират оргазъм

Истина е, че жените симулират оргазъм, но за този театър си има обяснение. Ето четирите причини, поради които жените най-често симулират оргазъм:

1. За да сложат край на досаден сексуален акт.

Когато сексът не е удовлетворяващ за жените, те нямат търпение сексуалният акт да приключи. Затова просто започват да се преструват, а и повечето мъже и без това трудно удържат края. Чуят ли, че кулминацията наближава са по-склонни да се отпуснат и да свършат по-бързо. Малки женски хитрости!

2. Защото не искат да обидят партньорите си.

Невинаги мъжете знаят и могат да направят точно онова, от което партньорката им има нужда. Причините могат да са много и различни и не е задължително да става дума за некадърност в леглото. Жените разбират това, уважават усилията на мъжете и ги награждават заради това. Друг е въпросът как се чувстват мъжете, когато разберат, че са „наградени“ по милост.

3. За някои жени оргазмите са задължителни.

Тук голяма намеса има социалният и информационен натиск на съвремието ни. Списания, филми, книги, музикални клипове, дори разговори с приятели – отвсякъде се налага усещането, че сексът трябва да е изключително вълнуващ и да завършва с гръмка кулминация. Съзнанието ни е толкова заето от тази фикс идея, че сме склонни да симулираме оргазъм без дори да осъзнаем, че го правим.

4. Защото просто понякога няма шанс да стигнат до оргазъм.

Проучванията показват, че повече от 65% от жените не получават онова, от което имат нужда в леглото. Притесняват се да говорят за това с партньорите си и предпочитат да се направят, че им е харесало, вместо да признаят, че не са сексуално задоволени.

Още по-странното е, че проучването показва, че 86% от хомосексуалните жени достигат до оргазъм при всеки полов акт, както и 89% от хомосексуалните мъже. Високият процент е налице, защото мъжете и жените са наясно със собствената си природа, пише Az-jenata. Когато обаче трябва да задоволиш противоположния пол ти трябва или добро въображение, или стабилен усет, или много упражнения.

 

Може да харесате и