fbpx

4 полезни услуги на Google, за които може би не подозирате

Със сигурност ползвате много от услугите на Google, сред които Gmail и Drive. Компанията обаче вече има опции за почти всичко, което прави един човек. И не всички са широко известни.

 

От AndroidPit ни запознават с 4 услуги, които не са толкова популярни, но могат да бъдат доста полезни.

 

1. Google Duo

Google Duo е приложение за видео разговори. Качеството на видеото е добро, връзките са стабилни. Всичко, от което се нуждаете, е да създадете контакт и можете да се свържете с него по всяко време, когато искате.

Google Duo няма много функции и се концентрира изключително върху осигуряване на висококачествени видео разговори.

 

2. Google Cloud Print

С Google Cloud Print свързвате принтерите си към сървърите на услугата, което ги прави достъпни отвсякъде, дори и от вашия смартфон. Това е удобно, защото получаваме все повече и повече документи на нашите мобилни устройства.

 

3. Google Fit

Безплатно приложение, чрез което можете да управлявате важна информация за вашето тегло, ежедневно извървяни крачки, колоездене, вдигане на тежести и бягане.

Можете да си задавате цели за упражнения или ежедневни стъпки, които да следвате, да свързвате приложения от други устройства и компании, така че всичко да е на едно място в профила ви в Google.

 

4. Google Images

Търсите в Google десетки пъти всеки ден, нали? Това е неизбежно. Много пъти, вместо да помислим, просто отваряме Google. Въпреки че една снимка не винаги струва колкото хиляда думи, понякога тя е точно това, което търсим.

 

Нека предположим, че например имате снимка на някакво място и не знаете къде е то, или картина на животно, което не разпознавате, или може би искате да обясните нещо с образи, които са подобни на някой друг, който имате, как ще го направиш с думи?

 

Е, не е нужно. С търсене в Google Images всичко, което трябва да направите, е да плъзнете тази снимка в лентата за търсене.

Още статии в тази категория