30-годишен мъж пусна секс клипове с ученичка, след като се разделили!

30-годишен мъж от Мадан засне порно с непълнолетното си гадже, а когато се раздели с момичето, пусна клиповете в нета. Заради деянието Ф.К. беше даден на съд. Пред Темида обаче мъжът сключи споразумение и беше осъден на пробация.

Маданският Ромео заснел 20 видеофайла, на които с 16-годишната тогава ученичка Р. К. правят любов. В клиповете се виждали блудства с момичето и похотливо излагане на половите органи. Срещу порно оператора бяха повдигнати две обвинения – че е създал порнографски материали и че е разпространил 2 видеофайла до неустановен брой хора в интернет и по месинджър на 3 декември 2017 г.

Ф. Д. К. е от Мадан, със средно образование, безработен, неженен и неосъждан. Пред полицаите той признал вината си. Приятелката му, която вече е пълнолетна, също е разпитана и казва, че за заснетото не е давала съгласие. След като бил уличен, мъжът изтрил всички файлове от лаптопа си, но те са възстановени от вещи лица за делото.

В съдебна зала става ясно, че мъжът убедил момичето да се снимат, като обещал да не показва файловете на никого. След четири месеца обаче отношенията им се влошили и тя му заявила, че иска да скъса с него. Девойката си хванала друго гадже и това ядосало бившия възлюбен, който я заплашил, че ще пусне в интернет заснетите от него порно видеа. Тя и новото гадже го увещавали да не пуска клиповете в мрежата. Изоставеният любовник обаче не ги послушал и разпространил два от файловете.

Освен публиката обаче от порно клиповете се заинтересувала и полицията и започнала проверка.

Районният съд в Мадан му наложи една година пробация и да плати разноските по дознанието от 231 лева. В полза на държавата са му отнети лаптопът „Lenovo G570″ и мобилният телефон.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via