fbpx

3-те зодии с най-голямо самочувствие

1 190

Самочувствието има много определения. Едното от тях е нож с две остриета. Когато то е с покритие, винаги може да доведе със себе си нещо добро.

Подава ни ръка в трудни ситуации и ни измъква от дълбоки ями. Питате се как го прави?

Винаги се справяме по-добре и взимаме по-правилните решения, когато вярваме в себе си и имаме самочувствието да кажем, че можем и знаем.

Ето ги и трите зодии с най-голямо самочувствие, а дали то е с покритие сега ще разберем.

1. Риби

Рибите имат страхотно самочувствие. Те вярват, че винаги са прави и това им помага в много отношения, както и в голяма част от тях ги спъва. И все пак представителите на тази зодия обичат трудните ситуации, защото са сигурни в себе си, че ще се справят и държат нещата в свои ръце. Не харесват някой да им налага мнението си. Вслушват се в него и след това правят това, което са немислими първо, защото според тях е дори и една идея по-добро.

2. Скорпион

Представителите на тази зодия са изключително властни, защото вярват в себе си. Те са перфектните водачи. Поемат риска да вземат решения. Винаги може да се разчита на тях, защото обичат да поемат отговорност. Но най-хубавата им черта е, че ако сгрешат с нещо, поемат вината без да се оправдават и да обясняват защо така са постъпили и какво точно е довело до грешката. Поемат загуба с гордо вдигната глава.

3. Дева

На девите самочувствието е до небесата. Обичат винаги да са прави и вярват прекалено много във възможностите си. Често това им изиграва лоша шега, защото ги откъсва от истината и започват да вярват, че имат способности и качества, които всъщност несъмнено липсват.

Източник: teenproblem.net

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори