3-те зодии, които въртят подли номера

Има зодии, които живеят за драмите. Не обичат спокойствието и все гледат да си навлекат проблеми в живота. Това са зодиите, които въртят подли номера и трябва да се пазим от тях, ако искаме да имаме спокойствие.

 

Телец

Телците са опасни интриганти. Те могат да създадат интрига от нищото, но така добре да я измислят, че всички да повярват в това. Те не обичат някой да им налага мнението си, за това ако някой се опита, след това жестоко съжалява. Номерата на Телците нямат край. Те шушукат зад гърба на всички и плетат такива интриги, че свят ще ви завие, ако разберете всичките им коварни планове. Единствената им цел е просто да контролират всичко и всички. Така се чувстват добре.

Дева

Девите играят много нечестно. Най-вече в любовта. Незнайно как те винаги си набелязват човек, който вече има връзка. Харесва им това да си присвояват чуждото и го правят с лекота. Техните подли номера се въртят около това да разделят двойката, която да си нарочили. Измислят неверни истории, вмъкват се в живота на човека, който са си избрали и започват да рушат връзката му отвътре. Рано или късно получават своето.

Водолей

Игричките на Водолеите също не са подценяване. Техните подли номера обикновено се въртят в приятелкия им кръг. Искат цялото внимание за себе си и не понасят, когато не са център на вниманието. Представителите на тази зодия могат много добре да манипулират всичките си приятели. Понякога дори създават изкуствено дразги между другите, в които те се представят в по-добра светлина. Номерата им са опасни, за това внимавайте с тях.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via