fbpx

3 неща, които мъжете искат в леглото

Въпросът „Какво искат жените?“ продължава да бъде актуален, въпреки че от много години мнозина търсят отговор.

Не по-малко съществен е и въпросът относно желанията на мъжете.

Оказва се, че са се зародили различни митове по отношение на сексуалните им предпочитания, както и за начина, по който общуват с жената от 21 век.

Ето и най-често срещаните заблуди.

1. Мъжете се притесняват, когато жената е имала много сексуални партньори

Не самият опит е притеснителен, а това, че се говори за него. Според мъжете за предпочитане е, вместо партньорката им да обяснява откъде точно е научила дадено движения, да сподели, че е го е открила в Кама Сутра и винаги ѝ се е искало да опита.  В противен случай в главата на мъжа остава образ на неговата партньорка с друг мъж, което със сигурност е неприятно.

2. Мъжете търсят жени, които са напълно освободени сексуално

В общи линии, мъжете желаят партньор, който да се чувства комфортно с тях. Те не държат тяхната половинка да се съгласи и на най-невероятните сексуални фантазии.  Те биха се чувствали по-некомфортно, ако жената до тях се съгласи да направи дадено нещо, само за да докаже колко сексуално освободена е. Оказва се, че мъжете не желаят от своята партньорка да прави нещо на сила. Важно е да се споделят както желанията, така и притесненията между партньорите, за да се постигне комфорт в отношенията.

3. Мъжете губят интерес, когато жена ги кара да чакат за секс

Истината е, че чакането може да се дължи на различни причини и реакцията до голяма степен зависи от това, което предизвиква забавянето. Ако мъжът смята, че причината е в необходимост от сближаване и опознаване, преди да се стигне до по-интимната част, често той е поласкан и няма нищо против да почака.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x