3 начина за енергийно пречистване

Ползвайте тези три начина за енергийно прочистване. С тяхна помощ ще бъдете здрави, спокойни и успешни.

Важно е да се помни, че след ритуала за изчистване на жилището енергийната мръсотия от пространството може да попадне върху вас (особено чувствителни са косите и кожата).

Затова са необходими изчистващи процедури за физическото тяло.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ СОЛ

Солта прекрасно изчиства не само кожата, но и енергетиката на човека. Най-добре е, ако имате възможност, да отидете на море. В противен случай прекрасно ще изчисти енергетиката ви и вана със солена вода.

Половин килограм обикновена каменна сол се разтваря в топла вана, изчаква се водата да стане с температурата на тялото, добавят се 2-3 капки йод и при възможност аромамасла: лавандула (ако имате нужда от отпускане) или масло от портокал (ако трябва да се ободрите).

По желание може да се сложат и листенца от цветя. Курсът е 7 вани веднъж дневно по 15 мин. След прекъсване от седмица може да се повтори.

ОПИТАЙТЕ КОНТРАСТ

Прекрасен начин за бързо изчистване на енергетиката на човека е контрастният душ. Прекаляването може да навреди на здравето. Затова се обливайте с вода с температура, която е хладка, но комфортна.

Ако трябва да укрепите енергетиката, следвайте схемата топло – студено пет пъти. При нормално състояние е достатъчно три пъти. Повтаря се 1 – 2 пъти седмично.

ПОГОВОРЕТЕ С ВОДАТА

Водата е една от двете изчистващи стихии и още един прекрасен начин за изчистване на енергетиката. Ако имате възможност, седнете на безлюдно място на брега на река. Ако ли не -просто у дома на ръба на ваната, като потопите краката си във водата.

Можете да слушате как тя тече, а още по-добре е да „поговорите“ с нея. Разкажете и какво ви безпокои, напряга и измъчва в живота.

Водата ще изчисти енергетиката ви и ще вземе негатива със себе си – неслучайно поговорката гласи, че в една река не може да се влезе два пъти. Подобна методика се практикува в езотеричните школи.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via