fbpx

27-годишна омъжена учителка прелъсти 13-годишен ученик (Снимки)

Текстовите съобщения, за които съобщява полицията, разкриват как 27-годишната омъжена учителка Британи Замора от Аризона, е примамила своя 13-годишен ученик към секс в уличищна стая и кола, предава Mirror.

Замора бе арестувана през март тази година, но все още няма окончателна присъда. Тя не се признава за виновна за няколко обвинения в обвинителния акт, включително полов акт с малолетен и злоупотреба с деца.

Родителите на момчето разбрали какво се случва, когато видели съобщенията и снимките на неговия мобилен телефон. Самата учителка казала на учениците си да ѝ пишат съобщения, докато не е в училище, за да не ѝ бъде скучно.

Момчето е разказало, че съобщенията между двамата станали „доста интензивни“ и не знае как се е стигнало до всичко това. Замора му пращала съобщения като: „О, Боже мой, обичам те“, а той ѝ отговарял по подобен начин. В едно от посланията тя пише: „О, мой Боже, ти си така сладък, скъпи. Бих искала да можеш да останеш по до късно с мен „, на което момчето отговорило:“ И аз също бих искал да можем да бъдем по-близки, когато пожелаем „.

Освен смс-ите, Замора изпращала на момчето разголени снимки.

След едно съобщение, в което момчето ѝ казва, че иска отново да прави секс с нея, Замора му отговорила: „Знам, скъпи. Искам те всеки ден без ограничение във времето „и“ Ако можех, бих напуснала и бих правила секс с теб по цял ден „.

 

Родителите на момчето установили, че след направените разкрития, Даниел Замора – съпруг на палавата учителка настоявал те да не сигнализират за случая на полицията.

Родителите обаче говорили по телефона с Британи, тя се извинила и им казала, че ще подаде молба за напускане.

Според полицейски доклад, когато била попитана защо се стигнало до сексуални отношения, Замора отговорила: „И аз си задавам същия въпрос… Просто се приближихме.“

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x