27-годишна омъжена учителка прелъсти 13-годишен ученик (Снимки)

Текстовите съобщения, за които съобщява полицията, разкриват как 27-годишната омъжена учителка Британи Замора от Аризона, е примамила своя 13-годишен ученик към секс в уличищна стая и кола, предава Mirror.

Замора бе арестувана през март тази година, но все още няма окончателна присъда. Тя не се признава за виновна за няколко обвинения в обвинителния акт, включително полов акт с малолетен и злоупотреба с деца.

Родителите на момчето разбрали какво се случва, когато видели съобщенията и снимките на неговия мобилен телефон. Самата учителка казала на учениците си да ѝ пишат съобщения, докато не е в училище, за да не ѝ бъде скучно.

Момчето е разказало, че съобщенията между двамата станали “доста интензивни” и не знае как се е стигнало до всичко това. Замора му пращала съобщения като: “О, Боже мой, обичам те”, а той ѝ отговарял по подобен начин. В едно от посланията тя пише: “О, мой Боже, ти си така сладък, скъпи. Бих искала да можеш да останеш по до късно с мен “, на което момчето отговорило:” И аз също бих искал да можем да бъдем по-близки, когато пожелаем “.

Освен смс-ите, Замора изпращала на момчето разголени снимки.

След едно съобщение, в което момчето ѝ казва, че иска отново да прави секс с нея, Замора му отговорила: “Знам, скъпи. Искам те всеки ден без ограничение във времето “и” Ако можех, бих напуснала и бих правила секс с теб по цял ден “.

 

Родителите на момчето установили, че след направените разкрития, Даниел Замора – съпруг на палавата учителка настоявал те да не сигнализират за случая на полицията.

Родителите обаче говорили по телефона с Британи, тя се извинила и им казала, че ще подаде молба за напускане.

Според полицейски доклад, когато била попитана защо се стигнало до сексуални отношения, Замора отговорила: “И аз си задавам същия въпрос… Просто се приближихме.”

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via