fbpx

26-годишна топлес моделка изгуби фотоапарат с много снимки, на които е заснета гола

1 721

Туристка от Франция обяви изчезването на фотоапарат с много снимки, на които тя е заснета гола, съобщава Fox News.

26-годишната пътешественичка Лили Мика, която от години работи това да се снима топлес до популярни туристически обекти, каза, че случайно е забравила камерата си Lumix по време на една от спирките си на остров Скай, Шотландия.

„Снимам топлес арт снимки на най-красивите места. Целта ми е да публикувам книга с тези снимки, за да насърча жените да бъдат по-спокойни и свободни и да правят това, което искат ”, казва Мика и добавя, че иска да привлече вниманието и към проблема с рака на гърдата, от който страдала баба ѝ.

Момичето обяснява, че преживява не толкова за камерата, колкото за съдържанието, защото там има и снимки с дядото и приятеля ѝ. Въпреки това, тя е уверена, че жителите на остров Скай ще намерят камерата и ще ѝ я върнат, тъй като счита, че шотландците са много добри хора.

По-рано през май белгийският модел Мариса Папен, придобила популярност със своите голи снимки край религиозни забележителности, мина гола през еврейския квартал на Ню Йорк и вбеси местните жители. Тя организира антирелигиозна акция в квартал Уилямсбърг в Бруклин, където живее една от най-големите хасидни общности в света.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори