26 години зад решетките за учителка в Щатите, блудствала с ученичка

Учителка по танци прелъстила своя ученичка, била хваната гола в леглото с жертвата и сега влиза в затвора за 26 години, информира “Сън”.

41-годишната Лорън Дебенедета имала сексуални отношения с 15-годишното момиче в продължение на няколко седмици в студиото Haven Dance във Флорида през 2016 г. Вторият баща на момичето ги заловил по време на акта в спалнята на тийнейджърката. Той дошъл да я провери, защото преди това казала, че е болна и си останала вкъщи.

Съдебните документи показват, че Дебенедета се е обадила на ученичката, питайки дали може да дойде, след като научила, че тя остава вкъщи. Жертвата казала на полицията, че връзката започнала веднага щом тя стартирала уроци в студиото.

По време на изслушванията в съда е станало ясно, че Дебенедета се е обаждала и канила тийнейджъра в офиса си по време на час като я „целувала по устата“ и „докосвала интимните й части“. Било разкрито също така, че учителката по танци е дала телефон на ученичката, за да могат да си обменят лични съобщения. Момичето е разказало, че двете са правили секс в дома й, в къщата на Дебенедета и в студиото за танци.

Дебенедета е призната за виновна по четири обвинения и съдът е постановил тя да престои 26 години зад решетките. След този период тя ще бъде на петгодишна пробация за сексуални престъпления. Дебенедета основава студиото през 2013 г. То е било закрито малко след ареста.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via