23-годишна стюардеса умря от секс! (Снимки)

Извратен секс със задушаване води до смъртта на 23-годишната Албина Мухаметзянова, съобщават руски медии.

Безжизненото тяло на младата жена е открито потопено наполовина във ваната на хотелска стая в Москва. Там тя отсяда с 25-годишното си гадже Никита Енин. По време на извратените секспози Никита задушава младата брюнетка. След това слиза на рецепцията, плаща за още една нощ и бяга.

В продължение на два дни, Никита се крие в гора в близост до мястото на убийството. Опитва да се самоубие, а когато полицията го задържа, напада с нож един от униформените.

Албина, която отскоро е била стюардеса, заработвала допълнително и в стриптийз клуб. Там тя се запознава и с бъдещото си гадже и убиец Никита. Енин явно хлътва сериозно по Албина, защото продава наследственото си жилище . С част от парите той откупува гаджето си от клуба, в който танцува полугола. Остатъкът харчи за няколко месеца,з а да я затрупва със скъпи подаръци.

От два месеца Албина лети с „Флай Еърлайнс“ и при всяко кацане в Москва те се срещат във фаталния за момичето хотел край летище „Внуково“.

След задържането, убиецът признава вината си и не оспорва ареста. Адвокатът на Никита казва, че той не си спомня подробности от фаталния ден.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via