21-годишно момиче отне девствеността на 13-годишен ученик!

Очевидно светът се е променил драстично и новите сексуални трендове удрят точно във възрастовите предпочитания.

Нека се запознаем с младата и вече на 21 години Джордан Лайтфуут, която през 2016 година е успяла да предложи влизането в мъжкия свят на 13-годишен младеж. Дамата отнела девствеността на 13-годишен младеж на пода в кухнята.

За толкова крехка възраст, можеше поне да се насочи към спалнята, но нека младежът знае, че на твърда платформа, нещата се случват по-лесно.

Всичко трябвало да остане тайна, но се оказало, че младежът запазил съобщения в телефона си, което никак не е добре. Майка му направила една проверка и истината за младия любовчия се разкрила драстично бързо.

Потенциалното доказателство все пак не било разглеждано от съда, а 21-годишната англичанка споделила, че е невинна и няма нищо общо.

Поради крехката тийн възраст на дамата, властта нямало как да повдигне обвинения и да наложи време за излежаване в затвора. Вместо това, ще получи 18-годишна условна присъда, както и 50 дни обществено полезен труд.

Вече майка на едно дете, дамата ще трябва да бъде поставена в списъка с педофили и доста дълго време да обяснява на съседите защо е там, освен това ще плати и 140 паунда глоба.

Не е чак толкова страшно, колкото предполагахме, но пак е добро начало за всички останали дами!

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via