fbpx

20-годишна рускиня продава девствеността си, за да учи медицина

97

Млада рускиня предложи за продажба девствеността си. С получените пари тя е решила да учи извън родната си страна. 20-годишната Ариана публикувала обявата си в един от британските сайтове, съобщава Metro.

Според думите на момичето, тя твърде дълго е чакала мъжа, на когото да се отдаде по голяма любов, но това така и не се е случило, така че и възгледите й се изменили. “Защо да чакам повече?”, разсъждава момичето. “Защо да губя девствеността си с някой, който после така и така ще ми разбие сърцето?” В крайна сметка девойката решила да продаде девствеността си колкото се може по-скъпо.

Началната цена е 130,5 хил. паунда. Ариана се надява, че победителят в аукциона ще бъде внимателен и ще прояви към нея необходимото уважение. Евентуално получените пари жената планира да изхарчи за получаването на медицинско образование в чужбина.

Момичето разказва, че родителите й не знаят за решението, но смята да им каже след като започне обучението си. Рускинята нарича себе си независима жена и подчертава, че идеята да продаде девствеността си е неин собствен избор.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори