2-те зодии, които си играят с мъжете

Някои жени не обичат скуката. Не понасят живота с един партньор и обичат игрите с мъжете.

Не осъзнават дали и колко ги нараняват, просто се забавляват. Има две зодии сред жените, които имат навика да си играят с мъжете така, както намерят за добре.

 

2-те зодии, които си играят с мъжете

Близнаци

Жените Близнаци са опасни и игрите им никога не завършват добре. Те не си поствят граници, не си мерят приказките, нито действията. Техните игри започват с набелязването на чаровна невинна жертва, която ги кара да тръпнат в мига, в който ги видят. Близнаците не си губят времето. Независимо дали мъжът, който са си харесали е обвързан или не, те пристъпват към действие. Омайват “жертвата” си с чар и обаяние, сладки приказки и невинни погледи. Единственото, което искат от тях е внимание и неангажираща връзка. Когато мъжът срещу тях прояви интерес, Близнаците обръщат гръб и си тръгват, но за малко. Очакват да бъдат убеждавани и това е сладкото в играта им. Когато отсрещната страна полудее от смесените сигнали, те се впускат в любовната си авантюра, която не трае повече от няколко месеца.

Дева

Девите са преследвачи. Когато си набележат някой обект, се впускат в директна и сериозна игра. Не обичат недомлъвките, дават направо и това побърква мъжете. Девите не са никак свенливи, знаят какво искат и често знаят как да го постигнат. Играта на жените от тази зодия започва с директен контакт, няколко уж случайни докосвания и чаровна усмивка, която подлудява мъжете. Силата на Девите е в танците – омайват така, както никоя друга жена не би могла. Мъжете асоциират съблазнителните им движения с уменията им в леглото. И няма да сбъркат, Девите са истински лъвици в леглото. Мечта за всеки мъж. Последният “удар” нанасят със страстна целувка, листче с телефонния номер и след това си тръгват. Обаждането никога не закъснява. А победата винаги е сладка за ненаситните ДЕВИ!

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via