fbpx

18-годишен шофьор падна по таван в река Черна, друг се натресе челно!

745

18-годишен шофьор падна с Рено Лагуна по таван в коритото на река Черна. Младежът по чудо се разминал без сериозни наранявания.

Катастрофата става около 21.30 ч. 18-годишният И.К. губи контрол над Реното на излизане от дясна крива, преминава през разделителния остров и платното за насрещно движение и пропада по таван в река Черна. Ранен е водача, с натъртено дясно рамо, охлузни рани, без опасност за живота.

Младежът бил сам в колата. Дрегерът установил, че няма алкохол в кръвта. Според запознати със случая, той е шофирал с много висока скорост, несъобразена с ограниченията и пътните условия.

На мократа настилка няколко часа по-рано, около 15.40 ч., друг млад шофьор се удари челно в насрещен автомобил. 24-годишният Д.С. от с. Смилян шофирал Мерцедес-а си по пътя от Смилян към Смолян, когато на спускане губи контрол над автомобила, навлиза в насрещната лента и удря челно лек автомобил Фиат.

Леко ранена е 20-годишната А.К., която пътувала в Мерцедес-а. Няма други пострадали. Щетите по катастрофиралите автомобили са значителни, каза шефът на ОД на МВР – Смолян ст. комисар Николай Димов.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x