17 малки „сексистки“ момента в спалнята

Мъжете са свикнали да „командват“ в леглото. Те си казват какво искат, изискват, насочват или в най-лошия случай направо действат. Това до известна степен ги прави егоисти, когато не се интересуват какво желае тяхната половинка. А ако и тя е свикнала да премълчава, то имаме всички предпоставки за един незадоволителен, дори болезнен секс. Колко от следните моменти сте преживели/преживявате и сега?

1. Когато той минава директно към действие без вие да сте готова за проникването. Изживяването е направо болезнено за жената, тъй като тя няма никаква лубрикация там долу. Господа, трябват ви точно няколко минути, за да възбудите партньорката си. И да, трябва да си поиграете малко с вагината ѝ,, иначе не става.

2. И никога не ви пита какво искате… Или си мисли, че знае всичко, или не му пука как се чувствате и дали ви е добре. И в двата случая положението не е добре.

3. Когато ви хвърля убийствен поглед, когато го попитате за презерватив. Все едно ви прави услуга, а истината е, че все някой трябва да мисли с горната си глава.

4. Когато все пак започва изтъркания разговор как презервативите убиват желанието и чувствителността, настоявайки да направите изключение за него. Не се връзвайте. Обяснете му, че болестите предавани по полов път и нежеланата бременност също „не се усещат добре“.

5. И за капак той продължава да ви моли да опитате „за 1-2 секунди“ без. Или в съвременен вариант: „Само да топна връхчето!“

6. Когато започва да мърмори, че още не можете да свършите. Все едно това е ваш проблем, а не олицетворение на неговата липса на умения.

 17 малки „сексистки“ момента в спалнята

7. Или когато знае, че не обичате да правите нещо, но все пак настоява за него с думите: „Хайде де, само този път!“. Той не спира да говори и да иска анален секс, но пък има огромен списък с неща, които не иска да направи за вас.

8. А когато вие откажете, прави онази физиономия, с която ви показва, че явно ще трябва да намери друга, която е съгласна. Все пак той си има „нужди“.

9. Той си мисли, че има правото да се оплаква, че отдолу не сте гладко избръсната/епилирана.

10. И по някаква причина си мисли, че той винаги трябва да избира позата. Защото изненадващо всички пози, в които се чувствате добре за него са „прекалено скучни“.

11. Освен това той винаги е този, който решава дали да го правите по-бързо или по-бавно.

12. Когато ви хваща за косата и ви натиска главата по време на орален секс. Искате нещо различно? Кажете му: Аз съм истинска личност, а не секс играчка.

13. А след това отказва да ви целуне. От какво точно се притеснява?

14. Той обожава сексуалните фантазии, но само когато вие трябва да правите нещо за него.

15. И избягването на нежелана бременност е ваш проблем, разбира се. В крайна сметка той може да изчезне във всеки момент.

16. И на всичкото отгоре, освен че не ви предлага помощ и не се интересува дали сте добре, ако нещо се обърка, вие трябва да се погрижите за проблема. Например да се натъпчете с хапче след секс без протекция, в който не е успял да го извади навреме.

17. За капак, когато егоистичният секс приключи, той просто се обръща на другата страна и заспива. Или пък настроението му рязко се променя към по-лошо.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via