fbpx

13-годишно момче се самоуби заради момиче

13-годишният Хари Стори бил намерен обесен в английския град Чилтън, след като разбрал в група в WhatsApp, че момичето, което той тайно харесвал, е започнало да се среща с друго момче, съобщава „Дейли Мейл“.

В същото време, преди трагичния инцидент приятелите на Хари Стори си помислили, че се шегува, когато той им написал в WhatsApp, че в ума му се появяват мисли за самоубийство, след като научил за съперника. Още повече, че след това той продължил разговора по обичаен, нормален начин.

Следователят от Оксфордшър Дарън Сълтър също така е разказал, че ученикът е гледал и се е впечатлил от предаване по телевизията, в което известна звезда се е обесила и може би това е въздействало върху решението му.

Според разследването на полицията, трагично починалият Хари не е възнамерявал да умре, но вероятно не е осъзнавал колко бързо ще загуби съзнание.

Тялото на Хари е било открито от неговия баща Андрю Стори в къщата им в Чилтън, близо до Дидкот, Оксфордшър.

„Хари беше харизматично, грижовно момче и спортът беше огромна част от живота му, играеше ръгби, крикет и тенис. Той имаше естествена способност да разговаря с всички, за което аз му се възхищавах“, споделя бащата на починалото момче.

„Той ни се струваше просто нормален тийнейджър, като в същото време имаше големи очаквания към себе си. Това дойде като пълен шок за мен “, добавя Андрю Стори.

Според разследването, Хари имал планове за следващите три уикенда и семейството му отчаяно се опитва да разбере каква е причината за решението му, подозирайки, че предаването, което са гледали заедно по телевизията, може да му е повлияло.

„Гледахме предаване, в което известна дама се обеси, но приятелите й я спасиха. Това ни накара да се замислим дали той се е впечатлил от блясъка и сензацията на това, което е видял“, казва още покрусеният родител.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x