fbpx

13-годишно момче почина от хапче екстази на Великден

13-годишният Карсън Прайс бе открит в безсъзнание в парк в уелския град Истрад Минак след като погълнал домашно приготвено хапче екстази в началото на Великденската ваканция във Великобритания.

„Ще скърбя за него всеки ден, докато не отида в гроба – животът ми вече никога няма да бъде същият“, каза неутешимата майка на детето Тейтъм, пише „Сън“, цитиран от Канал 3.

В първия ден на ваканцията Карсън отишъл на гости при свои приятели.

Малко по-късно съпругът на Тейтъм отворил входната врата на полицаи, майката била убедена, че органите на реда са объркали адреса.

Момчето, което купило дрогата от дилър само за 2 паунда с джобните, починало в болницата. Лекарите не успели да спасят живота на Карсън, а майка му трябвало да обяснява на по-малкия му брат, че батко му няма повече да се прибере вкъщи.

„Как ще му обясните, че брат му няма повече да си дойде вкъщи?! Той плачеше, когато се прибрах, и аз само му казах, че Карсън е отишъл да спи. Какво да кажеш в такъв случай?“, разказа майката.

Тя веднага поискала помощ за разкриването на дилъра, продал смъртоносната дрога на детето й. Полицията съобщи, че тийнейджърът е задържан за продажба на хапчетата, като впоследствие е освободен.

Спешно се издирва и източникът на хапчетата, особено след като мъж се озовал в болница след като поел екстази.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x